Monipuolisia tuloksia, tehokkaasti ja turvallisesti!

CrossFit Lappeenrannan peruskurssit 

CrossFit Lappeenrannan peruskursseilla opit osaavien valmentajien opastuksella oikeat suoritustekniikat tehokkaaseen harjoitteluun.

CrossFit Lappeenrannan treenit ovat räätälöitävissä kenelle vain joten sinun ei tarvitse olla huippukunnossa aloittaaksesi meillä harjoittelun.

Jos siis haluat tuloksia sekä sinua kiinnostaa tehokas, monipuolinen ja turvallinen tapa harjoitella niin CrossFit Lappeenranta on oikea paikka sinulle.

CrossFit Lappeenrannan peruskursseilla käydään läpi turvallisen ja tehokkaan CrossFit harjoittelun perusteet aina lämmittelystä oikeaoppisten harjoitustekniikoiden kautta lihashuoltoon. Peruskurssilta saat perustiedot ja -taidot jotta voit siirtyä mukaan CrossFit Lappeenrannan harjoiteluun. Peruskurssin käytyäsi voit siirtyä mukaan CrossFit Lappeenrannan harjoitteluun.
Peruskurssi kestää neljä viikkoa / 8 harjoituskertaa Peruskurssin harjoituksiin tarvitset mukaasi sisäliikuntavarusteet, yksi peruskurssin harjoitus kestää 60-90 minuuttia.

Peruskurssin hinta on 99€

Halutessasi maksaa peruskurssin smartumilla, epassilla, edenredillä yms. niin ilmoita siitä meille [email protected] ja hoidetaan asia kuntoon.

COVID
Maaliskuun peruskurssille otamme maksimissaan 6 henkeä!

 

PÄÄDYN PERUSKURSSI 22.3.2021
Placeholder Image

"Valmennus peruskurssilla oli ammattitaitoista ja tunnelma oli rento. Yllätyin että jo kuukaudessa havaitsin kehitystä lihasvoimassa sekä huomasin jaksavani paremmin arjen askareissa"

Placeholder Image

KAKSI SALIA

CrossFit Lappeenranta toimii kahdella eri salilla.
Lavolassa lentokentän päädyssä toimii CrossFit Lappeenrannan Pääty ja Lauritsalassa CrossFit Lappeenrannan Varikko

Molempien salien valmennuksesta vastaavat ammattitaitoiset valmentajamme ja treenien ohjelmoinnista osaava ohjelmointiosastomme.
Peruskurssit ja salien ohjelmoinnit ovat keskenään yhteneväisiä.

Placeholder Image
Toiminnallinen harjoittelu

Liikkeet joita käytämme treeneissämme pohjautuvat ihmisen luonnollisiin liikemalleihin. Nostamme, vedämme, kannamme, hyppäämme ja juoksemme.
Nämä toiminnalliset liikkeet kehittävät kehoa monipuolisesti.

Placeholder Image
Fyysisen suorituskyvyn 10 osa-aluetta
 1. hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys
  2. lihaksiston kestävyys
  3. maksimivoima
  4. notkeus & liikkuvuus
  5. nopeusvoima
  6. nopeus
  7. koordinaatio
  8. ketteryys
  9. tasapaino
  10. tarkkuus
Placeholder Image
Intensiteetti

Treenimme tehdään osittain kovalla intensiteetillä. Intensiteetti on aina suhteessa treenaajan omiin kykyihin, jaksamiseen ja osaamiseen.
Kovalla intesiteetillä ei tarkoita "aina täysillä".

Powered by Kajabi